Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!

 

Wij matchen jouw talent naar de juiste plek

 

Doe wat je leuk vindt

en je hoeft nooit meer te werken!

 

TalentShare voor jou als Talent

 

Mensen bouwen skills op bij alles wat ze doen. Bij het uitoefenen van hobby’s. Maar ook met sociaal maatschappelijke activiteiten. En wat als wij deze skills boven op de skills leggen die je al hebt ontwikkeld in je professionele leven door opleiding en werkervaring? Dan creëren wij een compleet beeld van wie jij nu daadwerkelijk bent.

Wij vinden het belangrijk dat jouw competenties, kennis en vaardigheden optimaal ingezet worden in jouw professionele leven. Wie wil nu niet ingezet worden op die taken waar jij het beste tot je recht komt?!

Laptop iStock2-971337560.jpg
Tekstmarker iStock2-1160576467.jpg

Ontwikkeling

Veel bedrijven zijn heel actief bezig met het ontwikkelen van vaardigheden. Vooral vaardigheden die niet altijd zichtbaar zijn, krijgen extra veel aandacht. In veel gevallen zijn dit niet de vaardigheden waar de medewerker veel voldoening uit haalt. 

Je kan ze blijven trainen maar goed zal je er nooit in worden. Dit wil je misschien niet eens. Door een goed beeld te hebben waar jouw talenten liggen kan jij jouw talenten ook beter ontwikkelen. Niet om van een 5 een 6 te maken, maar van een 8 een 9. Zo groei je van professional naar expert. En dat wil toch iedereen!

Tekstmarker iStock2-1160576467.jpg

Zichtbaarheid

In jouw skillspaspoort zie jij continu welke opportunities er voor jou zijn. Dit kunnen vacatures, projecten, opdrachten, onderzoeken, kortom alles zijn, waar capaciteitsbehoefte voor nodig is. En andersom werkt het natuurlijk ook. Diegene die capaciteit nodig heeft kan binnen de organisatie zoeken naar de beste medewerker voor zijn/haar behoefte. Maar je blijft anoniem zolang jij dat wilt.

Tekstballon iStock2-539260181.jpg