Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!

 

Jouw talent op de juiste plek!

 

Een diploma zegt welke opleiding je gedaan hebt,

maar niet wat je allemaal kan!

 

 

Jij bouwt vaardigheden op bij alles wat je doet. Bij het uitoefenen van hobby’s en sociaal maatschappelijke activiteiten. Wat als wij deze vaardigheden koppelen aan de kennis en kunde die jij ontwikkeld hebt in het professionele leven? Dan creëren wij een compleet beeld van wie jij nu daadwerkelijk bent.

Pas dan kan je op basis van aanwezige skills optimaal ingezet worden op de taken waar jij het beste tot je recht komt!

Laptop iStock2-971337560.jpg

 

 

Zichtbaarheid

In jouw dashboard zie jij continu welke interne mogelijkheden er voor jou zijn. En met een druk op de knop maak jij jouw interesse zichtbaar. In eerste instantie nog anoniem. Maar zodra de interesse wederzijds is, kan jij jezelf bekend maken. 

Of het nu gaat om tijdelijke projecten, onderzoeken of opdrachten? Of dat het gaat om vacatures op de korte of interne carrière mogelijkheden op de lange termijn. Alles is zichtbaar in je persoonlijke dashboard. En de mogelijkheid accepteren of weigeren, doe je met één druk op de knop. 

81b751a69eacb3d0b7351409eb6f353b5d44323ae8f17da6bc.png
Tekstmarker iStock2-1160576467.jpg

Ontwikkeling

Krijg direct inzicht in je eigen ontwikkel potentieel. Waar sta je nu (IST) en waar kan je naar toe (SOLL)? 

Het start met het weten over welk talent je al beschikt. Zodra je dat weet, kan jij jouw talent ook beter ontwikkelen. Niet om van een 5 een 6 te maken, maar van een 8 een 9. Zo groei je als professional naar een expert. En dat wil toch iedereen!

Tekstmarker iStock2-1160576467.jpg