UNIEK DOOR MATCHING OP SOFT & HARD SKILLS

AI matching op basis van skills

Matching op basis van skills. Niet op teks in je CV maar op basis van aangeboren talenten. Deze skills komen uit ervaringen, opleidingen en zelf assessments. Maar kunnen ook gehaald worden uit talenten analyses of testen  die echt aantonen waar je kracht zit!

Transparant voor iedereen

24/7 zijn de matches zichtbaar voor iedereen. De hiring manager ziet exact op het zelfde moment als de medewerker een match ontstaan in eigen dashboards. Beiden kunnen initiatief nemen om met elkaar in contact te komen. Transparant voor iedereen.

THE anything platform!

Een platform wat echt een oplossing biedt voor strategisch personeelsmanagement en strategische personeelsplanning. Waar je met aanvulling van learning platforms echt je loopbaan richting kan geven. Op korte en lange termijn.

 

COMPETENCE HOUSE

 

EEN DIGITAAL CV

VAN AL JE MEDEWERKERS

Die wordt aangevuld met competenties, kennis, vaardigheden en specialiteiten die opgedaan zijn vanuit werkhistorie, opleiding, sociale activiteiten en hobby's.

 

Dashboard.png
Functie.png

EEN COMPETENTIE HUIS OM ALLE PERSONELE BEHOEFTES EEN PODIUM TE BIEDEN

Alle interne mogelijkheden zichtbaar voor iedereen. In een modern, dynamisch state of the art competentiehuis die mee beweegt met de behoefte van de dag. Altijd up to date dus!

 

Functie.png

2 richtingen match. Van functie naar medewerkers en andersom

Continu inzicht waarvoor je in aanmerking kunt komen in een overzichtelijk dashboard. En continu inzichtelijk wie in aanmerking komt voor welke personele behoefte je ook hebt!

 

 

Matching.png