Matchen zit in ons DNA! Maar hoe wij dat doen?

Dat is nu juist onze UNIEKE propositie. 

 

Matchen op basis van skills

Vanuit werkhistorie, opleidingen, hobby's en sociale activiteiten bouwt iedere medewerker een eigen skillsbibliotheek. Deze worden (deels) automatisch al aangevuld met opgebouwde kennis, vaardigheden en competenties. En juist op deze items matchen wij de medewerker naar zijn volgende klus of job. Met verassende uitkomsten!

Elke medewerker creëert en beheert zijn of haar eigen profiel. Is er deelgenomen aan een project, of is er een opleiding afgerond? Voeg deze dan toe aan je profiel en zie gelijk nieuwe mogelijkheden in je persoonlijke dashboard.

Dashboard.png
Functie.png

 

Ook alle functies, vacatures en andere capaciteitsbehoefte staan in jouw online functiehuis.

Alle capaciteitsbehoefte krijgt een podium. Of het nu gaat om vacatures, tijdelijke opdrachten of projecten. Alles kan gematcht worden op de totale populatie werkenden. Talenten worden op deze manier optimaal ingezet en de interne mobiliteit groeit enorm. Met alle positieve gevolgen van dien. Maar ook om een vlootschouw te doen op huidige en toekomstige functies kan het matchingplatform ingezet worden.

 

Functie.png

2 richtingen match. Van functie naar medewerkers en andersom

Voor elk project, opdracht of vacature komt de juiste medewerker in beeld. Met een druk op de knop kan je medewerkers uitnodigen of, als medewerker je interesse kenbaar maken voor dat project wat je graag zou willen aanpakken. Zo kunnen wij medewerkers over verschillende afdelingen, entiteiten maar ook (waar nodig) over verschillende bedrijven inzetten. Maar de medewerker blijft in de lead. Die bepaalt zelf wanneer zijn/haar identiteit vrij gegeven wordt.

Matching.png