UNIEK DOOR MATCHING OP SOFT & HARD SKILLS

AI matching op basis van skills

Matching op basis van skills. Niet op tekst in je CV. Maar op basis van aangeboren & aangeleerde talenten. Deze skills komen uit ervaringen, opleidingen en zelfassessments. Maar kunnen ook gehaald worden uit talentenanalyses of testen  die echt aantonen waar je kracht zit!

Transparant voor iedereen

24/7 zijn de matches zichtbaar voor iedereen. De hiring manager ziet exact op het zelfde moment als de medewerker een match ontstaan in eigen dashboards. Beiden kunnen initiatief nemen om met elkaar in contact te komen. Transparant voor iedereen.

Alles in één Platform

Een oplossing voor strategisch personeelsmanagement en strategische personeelsplanning in één platform. Waar je met aanvulling van learning & assessments platformen je loopbaan echt de juiste richting kan geven. Op korte en lange termijn.

Koppel met elk systeem

Het platform wat je met elk ander systeem kan koppelen. Of het nu moet samenwerken met je personeelsmanagement systeem, leer- en ontwikkelsystemen of assessment platformen. Elke koppeling is te maken om alle systemen zo efficiënt mogelijk voor je te laten werken.