Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!

 

Het sollicitatiegesprek is vaak het enige moment, om talent voor een groter publiek te etaleren

 

Wat nu, als medewerkers continu zichtbaar zijn voor alle afdelingen en entiteiten binnen de totale organsisatie?

Wij helpen jou om al het talent, continu zichtbaar te maken voor alle belanghebbenden. Op basis van competenties, kennis en vaardigheden, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Openbaar waar het kan, anoniem waar het moet. 

 

40-60.JPG
40-60.JPG

 

Van alle werktijd wordt een

medewerker ingezet op zijn

of haar talent

 

 

Interne mobiliteit als nooit tevoren!

 

Altijd het juiste talent in beeld voor de behoefte die je hebt. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, onderzoeken of opdrachten of dat het gaat om vacatures voor de langere tijd. Wij zorgen er voor dat je bij alle capaciteitsbehoefte, altijd eerst een vlootschouw op je huidige medewerkersbestand kunt doen. 

 

Talent in beeld

Alle medewerkers een eigen digitaal skillspaspoort. Zie het als een digitaal CV. Maar dit CV, waar werkhistorie, opleidingen en andere ervaringen, worden aangevuld met competenties, kennis en vaardigheden. Zo krijg je  een totaal beeld van de toegevoegde waarde van alle medewerkers. Maar ook op welke taken een medewerker zoal ingezet kan worden. En de medewerkers zien in hun persoonlijke dashboard 24/7 alle interne mogelijkheden die passen bij hun persoonlijke profiel. En met een druk op de knop accepteer of weiger je de aangeboden opportunity. 

Talent op de juiste plek

Met de expertise meting matchen wij alle medewerkers continu op hun eigen functie. Samen met de werkgever bepalen we wat de benodigde skills zijn voor deze functie en houden we die tegen alle medewerkers binnen het team aan. Je krijgt een mooi inzicht op welke elementen de medewerker zich verder kan ontwikkelen. En ontbreken vaardigheden binnen het team? Dan kun je bij nieuwe werving juist die vaardigheden bij sollicitanten extra toetsen. 

 

Waar kunnen we je mee helpen?

 

Teamsmeeting iStock2-1220226068.jpg

Skills Paspoort

  • Weet van al je mensen welke talenten ze in huis hebben.
  • Creëer de sterkste teams door een duidelijk beeld te hebben van wat je nodig hebt en wie je al binnen hebt.
  • Zoek op toegevoegde waarde, niet op naam.
  • lifelong learning, ontwikkel talent en maak van jouw talent een expert(ise).
  • Alle capaciteit & behoefte in één digitale omgeving.
  • Een geactualiseerd functiehuis waaruit de juiste medewerkers gematcht kunnen worden voor de juiste functie.
Teamsmeeting iStock2-1220226068.jpg

Duurzame inzetbaarheid

Een intern "monsterboard" waar vraag (capaciteitsbehoefte) en aanbod (medewerkers) continu aan elkaar gematcht worden. Maak alle job opportunities en alle medewerkers zichtbaar voor iedereen binnen de totale organisatie. Zet medewerkers in op basis van hun toegevoegde waarde.

Krijg je medewerkers in beweging en geef ze een podium door alle carrière mogelijkheden in een overzichtelijk dashboard zichtbaar te maken. En met een druk op de knop maak jij je interesse kenbaar. Zo zijn alle mogelijkheden en expertise inzichtelijk voor iedereen. 24 uur per dag en 7 dagen per week. 

interne-mobiliteit.JPG
Plein met mensen iStock2-1081165980.jpg

In- en externe mobiliteit

Medewerkers zoeken, vinden & delen over verschillende afdelingen, entiteiten of gezamenlijke projecten heen. Het kan allemaal via TalentShare. 

Wij bouwen samen met jou (interne) netwerken van bedrijven die elkaars talenten over en weer kunnen inzetten. Dit doen we om voor schaarste een oplossing te bieden, door medewerkers 100% van hun tijd in te zetten op hun talenten. 

Wij bieden de mogelijkheid van collegiale uitleen vanuit één systeem. Anoniem maar volledig transparant. 

Plein met mensen iStock2-1081165980.jpg

Betrokken medewerkers zijn:

 

2 X meer bereid om een collega te helpen zonder dat die om hulp vraagt

 

5 X meer bereid om als ambassadeur voor je bedrijf op te treden

 

3 X meer bereid iets voor het bedrijf te doen wat niet verwacht werd

 

2 X meer voornemens om bij het bedrijf te blijven

Bedrijven met betrokken medewerkers:

10% hebben betere klantwaarderingen

 

22% zijn winstgevender

 

21% zijn productiever

Externe werving / Instroom

Ook voor externe werving kan onze software ingezet worden. Sollicitanten worden direct gematcht en gerankt op alle openstaande vacatures. En zijn er meerdere sollicitanten? Dan heb je direct een goed overzicht welke sollicitanten het beste matchen. 

Via een link in de vacature maken sollicitanten een profiel aan en reageren op de functie. Het profiel van de sollicitant wordt hierdoor direct gekoppeld aan de vacature. Voordeel is, dat direct inzichtelijk is hoe de sollicitant past op de functie, maar ook hoe deze sollicitant zich onderscheidt ten opzichte van andere sollicitanten.

Tevens matchen wij sollicitanten direct op alle openstaande vacatures binnen de hele organisatie. Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat de sollicitant veel geschikter is voor een andere functie. En zo vind je altijd de beste medewerker voor de beste job.

iStock3-1130752424.jpg